Τ³ - Σύμβουλοι / Μελετητές / Επιβλέποντες / Κατασκευαστές    Μηχανικοί

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Πεδία εφαρμογής με εξειδίκευση και εμπειρίαΥπόβαθρο


Σύμβουλοι


Θέτουμε τον πήχη ψηλά εδώ και χρόνια, στοχεύουμε σε υψηλών προδιαγραφών συμβουλευτικές υπηρεσίες και προσφέρουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες και διεξοδικές απόψεις στα τεχνικά ζητήματα που σας απασχολούν. Προς τον στόχο αυτό συμβάλλουν εφόδια όπως η συνεχώς ανανεούμενη γνώση βασισμένη σε έγκυρα επιστημονικά συγγράμματα και τεχνικά φυλλάδια προδιαγραφών και μελετών, η τεχνογνωσία και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στο πέρασμα των χρόνων, σε συνδυασμό με την πολύτιμη συνεργασία μας με αξιόλογους επιλεγμένους συνεργάτες επαγγελματίες του τεχνικού κόσμου.


Μελετητές


Η σωστή πρωτογενής μελέτη “κοστίζει” όσο τίποτε άλλο σε ένα τεχνικό έργο. Σκοπός της είναι να ζυγίσει το δυνατόν τα περισσότερα σχεδιαστικά σενάρια πριν την έναρξη μιας κατασκευής, στοχεύει στην βελτιστοποίηση των υφισταμένων δεδομένων, εκμεταλλεύεται κάθε υπάρχουσα συνιστώσα σε μια τεχνική πρόκληση και αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την επιτυχημένη έκβαση κάθε τεχνικού έργου. Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας, να συζητήσουμε λύσεις και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Επιβλέποντες / Κατασκευαστές


Η φάση της επίβλεψης ενός τεχνικού έργου απαιτεί όχι μόνο εμπειρία, αλλά και επιστημονική γνώση σε βάθος του αντικειμένου που επιχειρείται, αμεσότητα στην λήψη των αποφάσεων, σωστή επικοινωνία και τεχνική μεταξύ των συνεργείων και των συνεργατών, επιμέλεια και συντεταγμένη προοπτική για το κοινό αποτέλεσμα.


Η κατασκευή μαζί με την επίβλεψη αποτελούν σημεία κλειδιά στην ομαλή εξέλιξη κάθε έργου. Είναι πολυσύνθετες διαδικασίες κατά τις οποίες το όραμα της αρχικής σύλληψης μιας απλής ιδέας, όλη η “θεωρία” των προσχεδίων, των σχεδίων και της μελέτης εφαρμογής, τα τυποποιημένα ίσως σχέδια ενός προγράμματος του υπολογιστή μετουσιώνονται πλέον σε κάτι “χειροπιαστό”. Αποτελούν ένα στάδιο κατά το οποίο πολλά μπορούν να πάνε στραβά, εξ’ού και απαιτούνται πλέον των παραπάνω στοιχείων σωστός συντονισμός όλων των συνεργατών, προγραμματισμός και ξεκάθαροι στόχοι.


Η κατασκευή πλαισιωμένη από σωστή επίβλεψη απαιτεί πολύτιμο χρόνο, αλλά τα αποτελέσματα είναι περισσότερο από εμφανή κατά την παράδοση του έργου προς χρήση.


Αντί επιλόγου


Καθημερινά το γνωστικό μας επιστημονικό υπόβαθρο επεκτείνεται, οι υλικοτεχνικές μας υποδομές εκσυγχρονίζονται με αποτέλεσμα η απόδοση των συντεταγμένων μας ενεργειών να ενισχύεται, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και των αλλαγών που επιτελούνται.


Με εφόδια την εμπειρία, την δίψα για επίτευξη τεχνικής αρτιότητας και με γνώμονα τις δυνατότητες και τις προοπτικές μας προσβλέπουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα κατακτώντας νέες γνώσεις, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και συμπράττοντας με όραμα και προγραμματισμό στο μέλλον.


Ελπίζουμε σύντομα να σας γνωρίσουμε από κοντά και να έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί σας.


Τ3 Κατασκευή και Ανάπτυξη Τουρτούρας Β. Φόρη 2 Κοζάνη 501 00

T3 Construction and Development Tourtouras V. Fori 2 Kozani 50100

webmaster@tourtouras.infoόροι χρήσης

επίκαιρο